Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι υπογραφές του Σουάζο και η απάντηση της Βαλένθια για Λάτο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Το πώς έχουν, μέχρι αυτή την στιγμή, τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, κυρίως για τη θέση του αριστερού μπακ εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων είπε ότι με τον Σουάζο οι Πειραιώτές έχουν έρθει σε συμφωνία και είναι σε αναμονή για τις υπογραφές του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Για τον Λάτο ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει μαζί του αλλά περιμένει την απάντηση της Βαλένθια η οποία μέχρι τώρα είναι αρνητική. Για το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες, είτε τώρα, είτε τώρα ο Χιλιανός και το καλοκαίρι ο Ισπανός όταν και μένει ελεύθερος, ο Κώστας Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι είναι σε συνάρτηση και με το εάν θα φύγει, άμεσα - μέσα στον μήνα- ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά και από μία άλλη παράμετρο.

Τέλος αναφερόμενος στη χθεσινή πληροφορία από την Πορτογαλία για τον Καμπράλ σχολίασε ότι ισχύει πως ο εξτρέμ της Σπόρτινγκ προτάθηκε εκ νέου και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την απόκτησή του, χωρίς όμως ακόμη να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x