Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα με Ναντ και το αίτημα Ολυμπιακού-ΠΑΟ για ελίτ διαιτητή»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ατυχώς είναι η τελευταία ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού για τον οποίο είναι η 2η φορά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που σταματάει τόσο νωρίς η πορεία του στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Αυτό που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός, όπως συνέβη και στα τρία προηγούμενα ματς με την Καραμπάγκ σε Καραϊσκάκη και Μπακού και με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία, να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Δηλαδή, να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο η ομάδα, η οποία θα της λείψουν κάποιοι παίκτες και θα παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί. Θα πρέπει όμως να τα δώσουν όλα, να φτάσουν στο 100% και να αποχωρήσει η ομάδα με ψηλά το κεφάλι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ενδεκάδα και τόνισε πως αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι το αρχικό σχήμα που δοκίμασε ο Μίτσελ στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Με αφορμή τον ορισμό του Κέλετ στο ντέρμπι της Κυριακής, έδωσε την πληροφορία ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είχαν ζητήσει από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να οριστεί ελίτ διαιτητής και η «απάντηση» του Μπένετ ήταν να φέρει τον Κέλετ. «Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει, γιατί υπάρχει μία τέτοια απόφαση, όταν οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου ζητούν το ίδιο πράγμα, δηλαδή έναν αναγνωρισμένης αξίας διαιτητή, και όμως να ορίζεται κάποιος από το πρωτάθλημα της Δανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x