Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: Καλύτερη επίθεση vs καλύτερης άμυνας - Το εντυπωσιακό με τη μεγάλη διαφορά τερμάτων

Οι πιθανές αλλαγές από τον Ανιγκό στο ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και η μεγάλη διαφορά τερμάτων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της «μάχης» με τον Παναθηναϊκό από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα και στο θέμα της ενδεκάδας, σχολίασε τους αποκλεισμούς κάποιων ποδοσφαιριστών από την αποστολή. Στη συνέχεια έκανε την παρατήρηση ότι κοντράρεται η καλύτερη επίθεση με την καλύτερη άμυνα και ότι ο Ολυμπιακός είναι πίσω στη βαθμολογία, παρά την τεράστια διαφορά τερμάτων σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, αφού είναι στο +44 (61-17), ενώ οι «πράσινοι» στο +27 (39-12).

Σχολίασε ότι είναι μεγάλη επιτυχία για το «τριφύλλι», το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της Stoiximan Super League από την αρχή έως τώρα, σκοράροντας με τόσο μικρή συχνότητα. Συμφώνησε, δε, με τον Γιάννη Σταυρόπουλο, στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει τις αυτοκτονίες του Ολυμπιακού (2-2 με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη από το υπέρ του 2-0), επισημαίνοντας ότι αν τις είχε αποφύγει θα ήταν τώρα πρώτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x