Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το «κλειδί» για τα 25 γκολ του Ολυμπιακού είναι ένα»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Με αφορμή τη χθεσινή ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο υπενθύμισε ότι αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι της ομάδας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Μουντιάλ, στο οποίο ο Ολυμπιακός βάζει από τέσσερα έως έξι γκολ.

Έχουν προηγηθεί το 4-1 επί του Ατρομήτου, το 5-0 με τον Αστέρα, το 4-0 στον Βόλο και το 6-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως θύμισε και τόνισε στη συνέχεια ότι και στα πέντε ματς αυτά που συνολικά ο Ολυμπιακός έβαλε 25 γκολ υπήρχε ένα κοινό σημείο: Στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

«Είναι ξεκάθαρο ότι το... κλειδί για τον Ολυμπιακό είναι να μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια του και να παίρνει έτσι είτε προβάδισμα στο σκορ είτε -αυτό που λέμε- την ψυχολογία του αγώνα», ανέφερε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε:

«Το έκανε μια φορά και σε ένα μεγάλο ματς, αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και είδαμε ότι τον βοήθησε το καλό ξεκίνημα να κυριαρχήσει παρά το γεγονός ότι ο Μπακαμπού έχασε στο τέταρτο λεπτό την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Έτσι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός σε όλα του παιχνίδια και όχι να βλέπουμε αυτό που συνέβαινε στο πρώτο μισό της σεζόν όπου στα περισσότερα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν πίσω στο σκορ 1-0 στο δεκάλεπτο και τα έχανε όλα», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x