Stoiximan Super League

Ενισχυμένος με ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Στο… συρτάρι έχει μπει από χθες το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για όλους στον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας το 6-0 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πετύχουν άλλη μία μεγάλη σε έκταση νίκη, μετά το 6-1 επί του Παναιτωλικού, το 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και το 4-1 με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να… ξεμπουκώσουν ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ματς δεν θα δώσουν το «παρών», όπως είναι γνωστό, ο Παπασταθόπουλος και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ τη δική του μάχη – αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο – δίνει ο Γιάν Εμβιλά.

Εκείνος που επιστρέφει είναι ο Χάμες, με τον Μίτσελ να παραδέχεται τον προβληματισμό του για τον παίκτη που θα βγάλει για να βάλει τον Κολομβιανό σταρ απέναντι στην «Ένωση». Άλλωστε, δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την εμφάνιση του Φορτούνη αλλά και την επιστροφή του Μπιέλ που πέτυχε δύο γκολ κόντρα στους Βοιωτούς.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και για τους Χουάνγκ και Μπακαμπού, οι οποίοι δεν «κιτρινίστηκαν» στο χθεσινό ματς, αλλά αν όμως δεχθούν κάρτα στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ τότε θα χάσουν το ξεκίνημα των πλέι οφ.

Όσον αφορά τον Σαμασέκου, υπήρξε ανησυχία στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε, αλλά συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως δεν έχει κάτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x