Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πολύ κρίσιμο το πρώτο από τα 13 ντέρμπι του Ολυμπιακού!»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο γεγονός πως οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους 18 παιχνίδια (16 πρωταθλήματος και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου), εκ των οποίων τα 13 είναι ντέρμπι. Πέντε με την ΑΕΚ, τρία με τον Παναθηναϊκό, τρία με τον ΠΑΟΚ και δύο με τον Άρη.

Κι όμως, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος, το πρώτο από τα 13 ντέρμπι είναι πολύ κρίσιμο γιατί μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό, ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση (στους 3 βαθμούς) αλλά και να τον απομακρύνουν πολύ (στους 8 βαθμούς).

Στη συνέχεια, μίλησε για την ενδεκάδα και τόνισε ότι έκλεισε η μεταγραφή του Ουί-Τζο, με δανεισμό στη Σεούλ της Κορέας, και ο Βατσλίκ έκανε το ντεμπούτο του με την Χάντερσφιλντ στην Championship.

Ακούστε τι είπε και για την επίδραση που μπορεί να έχει ο καιρός στο ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο θα γίνει με γύρω στους 0 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x