Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Κορμπεράν, το ματς με τον Άρη και οι μεταγραφές»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τον Κάρλος Κορμπεράν, το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρολεύκων».

Τα δεδομένα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Νίκου Ζέρβα ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στον Κάρλος Κορμπεράν, επισημαίνοντας ξανά τη στήριξη που έχει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. «Ας μην ξεχνάμε πως πήρε μια ομάδα που είχε χάσει 0-4 από τη Μακάμπι, μια ομάδα που ήταν συνέχεια του δεύτερου μισού της περασμένης σεζόν, όπου είχαμε δει πολύ άσχημα πράγματα», υποστήριξε και συνέχισε: «Τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο πάντα στο ποδόσφαιρο».

Το ερχόμενο ματς με τον Άρη το χαρακτήρισε κρίσιμο, αφού αν δεν το κερδίσει θα μείνει μακριά από την κορυφή ήδη και ενώ πλησιάζει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Για τα μεταγραφικά, ανέφερε πως θα είναι έκπληξη αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κασάμι, ενώ για τον Ελαμπντελαουί πως στον Ολυμπιακό θα περιμένουν λίγο ακόμα, θέλοντας να δουν την κατάσταση του Βρσάλικο. Όσο για τη θέση του τερματοφύλακα, υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Τέλος, μίλησε και για τη διάθεση του Ολυμπιακού να καταδικάσει το άσχημο συμβάν με τον Νοτιοκορεάτη που δέχτηκε επίθεση εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x