Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Αν φοβάται ο Παπαπέτρου, να μην ξαναπαίξει τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (0-2) επί του Παναιτωλικού.

Το σχόλιό του για το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (0-2) επί του Παναιτωλικού κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να σπάσει το… μπετόν αρμέ του οργανωμένου αμυντικά Παναιτωλικού, αλλά και το μπλόκο μιας ολόκληρης διαιτητής ομάδας, από τον διαιτητή Γκάμαρη, μέχρι τους βοηθούς Μπουξμπάουμ και Κούλα Χασάν, και τον Παπαπέτρου στο VAR.

«Ειδικά για τον τελευταίο, δε, και με αφορμή τη φάση του πέναλτι στο 19'», τόνισε ο Νικολακόπουλος, «θυμίζω ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε βαριά τιμωρία, έχοντας κατηγορηθεί ότι είχε υποδείξεις υπέρ του Ολυμπιακού σε ένα ματς στο Περιστέρι».

Και συμπλήρωσε: «Εάν φοβάται μήπως τον κόψουν πάλι στους ορισμούς, αν δώσει ένα πέναλτι όπως αυτό σήμερα, τότε είναι καλύτερα για τον ίδιο, τον Ολυμπιακό, αλλά και το ποδόσφαιρο, να μην ξαναπαίξει τον Ολυμπιακό»!

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x