Stoiximan Super League

Νικολάου: «Δεν άφησε την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, δυστυχώς είναι μόνος του»

Η κακή πορεία της ΑΕΚ δεν είναι αποτέλεσμα μη ενεργοποίησης του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά της μικρής βοήθειας που έχει, σύμφωνα με τον Λάκη Νικολάου.

Για την κακή πορεία που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Λάκης Νικολάου. O επικεφαλής του ιατρικού τιμ της «Ένωσης» στάθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, στον οποίο ασκείται έντονη κριτική. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει αφήσει την ομάδα, προσθέτοντας όμως ότι χρειάζεται βοήθεια στην προσπάθειά του.

«Δώσαμε μεγάλη σημασία στην ανέγερση του γηπέδου, καθώς θα λύσει πολλά προβλήματα και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι δεν άφησε την ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απλώς ήταν πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνει ταυτόχρονα (…). Σίγουρα ήθελε κάποια βοήθεια, δυστυχώς είναι μόνος του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Επίσης, μετέφερε τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις του «δικεφάλου», βάσει του οποίου οι παίκτες του κλαμπ είναι καλοί, χωρίς όμως να αποδίδουν τα αναμενόμενα, ενώ για τον Αργύρη Γιαννίκη σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν του έκατσε τίποτα».

Δείτε τη συνέντευξη του Λάκη Νικολάου:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x