Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Tα playoffs δεν κρίνονται σε ένα ματς αλλά σε 10 - Αυτά θα προσέξει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την -σωστή- νοοτροπία που έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει των playoffs αλλά και το τι πρέπει να κάνει απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η διάρκεια θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι του με την ΑΕΚ.

«Σημαντικές η σημερινή και η αυριανή προπόνηση, ο Σπόραρ ανέβασε ρυθμούς και αν προπονηθεί θα είναι στον πάγκο. Ο Σάρλια είναι πιο δύσκολο να προλάβει. Τον βλέπω να είναι έτοιμος μετά την διακοπή, ενώ επιστρέφει ο Σένκεφελντ που θα είναι δίπλα στον Μάγκνουσον. Ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη είναι δίδυμο που δεν σπάει, κοντά στον Ιωαννίδη μπορεί να δούμε τον Τσέριν, αφού ο Μπερνάρ έχει να παίξει καιρό. Ενώ μπροστά θα παίξουν οι Μαντσίνι-Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τη σημασία του αγώνα, αλλά και ότι είναι δέκα τελικοί μπροστά όχι ένας μόνο. Δεν κοιτάζει πρόγραμμα ή τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μόνο τι κάνει ο ίδιος. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει πάρα πολύ στην τακτική όλη την εβδομάδα, για συγκεκριμένα πράγματα που έχει εντοπίσει. Αυτό που λένε άπαντες στην ομάδα και το έχει περάσει ο προπονητής είναι ότι τα playoffs δεν κρίνονται σε ένα παιχνίδι, αλλά σε δέκα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό, να μην αφήσει χώρους και κυρίως να αποφύγει το πρέσινγκ της «Ένωσης» με κάποιον τρόπο, αλλά και να πετύχει πρώτο γκολ σε ένα ντέρμπι.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι το κυριακάτικο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, καθώς αν πάρει τη νίκη θα έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ και με ισοπαλία θα μείνει στην κορυφή.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x