Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Στόχος του Παναθηναϊκού η κορυφή μετά από κάθε ματς - Έχει πλέον παίκτες στον πάγκο

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM το σκεπτικό με το οποίο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στα playoffs, ενώ έκανε ειδική μνεία στις επιλογές που έχει και σε επίπεδο αναπληρωματικών πλέον.

Τον τρόπο με τον οποίο θα… πορευτεί ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια του στα playoffs προκειμένου να παραμείνει πρώτος κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μετά και τη σημερινή προπόνηση, ο Σάρλια δεν θα προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Ο Σπόραρ έκανε και σήμερα ατομικό αλλά οριακά θα είναι στην αποστολή και θα τον έχει πάγκο ο Γιοβάνοβιτς για να τον χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά και από την περυσινή εμπειρία των πλέι οφ, παρότι ήταν διαφορετικές συνθήκες τότε, αυτό που θα κοιτάζει ο Παναθηναϊκός είναι σε κάθε παιχνίδι να μην χάσει, αν δεν μπορεί να το κερδίσει. Είναι και θέλει να μείνει πρώτος γιατί, αν κυνηγάς στα playoffs είναι και πιο δύσκολο, αφού κάθε ματς θα είναι ντέρμπι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς του στην Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή την φορά το «τριφύλλι» έχει να φέρει από τον πάγκο παίκτες και ίσως αυτό να είναι καθοριστικό για την έκβαση.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην 11άδα του Παναθηναϊκού, η οποία θα έχει από μια έως δύο αλλαγές, με τους Σένκεφελντ και -πιθανώς- Τσέριν να επιστρέφουν σε αυτήν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x