Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αδιανόητα αυτά που κάνει η ΕΠΟ, ξεκάθαρο το μήνυμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού για τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι, την ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά και την ευθεία επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου στην κυβέρνηση για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ είπε για όσα συνέβησαν με τον ορισμό του διαιτητή: «Σήμερα είχαμε τα αδιανόητα που γίνονται με τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι. Η ΕΠΟ αναγκάζεται να πάει σε elite διαιτητή, μετά τον τραυματισμό και ενώ είχαν προηγηθεί οι αντιδράσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει ανακοίνωση που έχει να κάνει και με τη νέα διαιτησία με Άρη. Ο Μπόγκναρ δεν απέβαλλε τον Οντουμπάτζο και η διαιτησία αυτή ήρθε να συμπληρώσει αυτή του Νταμπάνοβιτς που έγινε αλλοίωση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου: «Πριν από την ανακοίνωση της ΠΑΕ είχε προηγηθεί η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου που έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η δεύτερη φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος χρεώνει την κυβέρνηση. Το είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες μέσω twitter, μετά την επαφή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA».

Για την έναρξη εργασιών στον Βοτανικό: «Αρχή εργασιών για να καθαριστεί ο χώρος στον Βοτανικό. Όλοι είπαν ότι είναι ένα έργο για το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα. Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό. Πλέον, δεν μπορεί να σταματήσει το έργο κάτι, εδώ που έχουμε φτάσει. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πολύ σύγχρονο γήπεδο».

Για την κατάσταση Μπρινιόλι, Κώτσιρα ενόψει ντέρμπι: «Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα. Ο Μπρινιόλι έχει ενόχληση στην πλάτη μυϊκή, η εκτίμηση είναι ότι θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι. Ο Κώτσιρας δεν έπαιξε λόγω αιματώματος στη γάμπα, αύριο είναι πιθανό να προπονηθεί. Υπάρχει μια καλή ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, που είναι ένα ακόμη παιχνίδι–τελικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x