Stoiximan Super League

Δήλωσε κώλυμα ο Γιόβιτς λόγω τραυματισμού - Πάμε για elite διαιτητή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Ο Κροάτης διαιτητής Γιόβιτς, που ορίστηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου από τον Μπένετ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, δηλώνει κώλυμα και όλα δείχνουν ότι πάμε σε elite!

Όλα δείχνουν… ανατροπή στο θέμα του διαιτητή του ντέρμπι της Λεωφόρου, την Κυριακή!

Ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς, που ορίστηκε από τον Στιβ Μπένετ στο σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, προκαλώντας τις σφοδρές αντιδράσεις αμφότερων των συλλόγων αφού ούτε elite είναι ούτε από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης, δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και ως εκ τούτου ο Άγγλος αρχιδιαιτητής πρέπει να βρει αντικαταστάτη!

Αυτός, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται τώρα να είναι elite! Δεν αποκλείεται, ωστόσο, επειδή είμαστε και στο παρά πέντε, να είναι α' κατηγορίας, αλλά από μεγάλο πρωτάθλημα.

Πάντως, μετά και τον χαμό, που προκάλεσε η επιλογή Μπένετ, στην ΚΕΔ είχαν αρχίσει ήδη να «ψάχνουν» το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Γιόβιτς από κάποιον… κοινής αποδοχής, έστω και την τελευταία στιγμή, αφού είναι Πέμπτη και το ματς διεξάγεται, όπως προαναφέραμε, την ερχόμενη Κυριακή (9/4, 21:00). Το κώλυμα του Κροάτη θα επισπεύσει απλά τις διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, νωρίτερα, ο Μπένετ είχε ορίσει τον Ισραηλινό elite Όρελ Γκρίνφελντ στο ντέρμπι, αλλά και εκείνος δήλωσε κώλυμα, καθώς του έχει ανατεθεί να σφυρίξει το κορυφαίο παιχνίδι της Β' Κατηγορίας ανάμεσα στη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x