Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ακόμα δεν είναι ούτε στο 50% ο Παναθηναϊκός - Γιατί ήταν άτυχος ο Σπόραρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι, άσχετα με το 6Χ6, ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης και αναφέρθηκε στο πως ο Σπόραρ δεν πρόλαβε να γίνει αλλαγή πριν χτυπήσει.

Πρώτος στο… ρελαντί είναι ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που αναφέρθηκε και στο μέτωπο των τραυματιών ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία, με δεδομένη την απουσία του Σπόραρ. Είναι τρομερά άτυχος γιατί έχει σηκωθεί ο Ιωαννίδης για να μπει και εκείνη την ώρα χτυπάει. Έχει πάθει διάστρεμμα, σίγουρα θα χάσει τον Αστέρα και θα δούμε πόσο θα λείψει. Ο Παλάσιος θα δούμε αν προπονηθεί κανονικά όλη την εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος, αν όχι το πολύ να είναι στον πάγκο και ο Κώτσιρας αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις, αλλά είναι κι αυτός αμφίβολος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν μόνο τη δουλειά τους, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Με τη νίκη στην Τούμπα, έδειξε φέτος ότι μπορεί να αντέξει την πίεση. Έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης, για εμένα δεν έχει παίξει ούτε στο 50% ακόμα ο Παναθηναϊκός, περιμένει να πάρει κι άλλα πράγματα και από τις τελευταίες χρονικά μεταγραφές».

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια και περιμένει την Λεωφόρο να είναι ξανά γεμάτη, αφού ο κόσμος του «τριφυλλιού» πιστεύει πολύ στην ομάδα του!

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς είχε εντοπίσει το πρόβλημα από την πλευρά του Βιεϊρίνια πριν το ματς, με την εντολή του να λέει να σημαδέψουν την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά τη μπάλα να μην πηγαίνει εκεί στο πρώτο ημίχρονο.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x