Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει για δύο εβδομάδες εκτός ο Σπόραρ - Ευκαιρία για τον Ιωαννίδη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Σπόραρ θα χάσει πιθανότατα πλην του Αστέρα και το ματς του Παναθηναϊκού στη Λαμία, μίλησε για τον αντικαταστάτη του και την «πονηρή» Κυριακή.

Στο μεγάλο πλήγμα που αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η απουσία του Αντράζ Σπόραρ όχι για ένα αλλά δύο, όπως φαίνεται, ματς, καθώς και την ευκαιρία που… προκύπτει στον Φώτη Ιωαννίδη αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι πολύ πιθανό να μην παίξει ούτε με την Λαμία ο Σπόραρ, δεν είναι ελαφρύ το διάστρεμμα και ίσως μείνει έξω για δύο εβδομάδες. Είναι μια πολύ μεγάλη απουσία, σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κάτι κάνει, είτε με γκολ είτε με ασίστ ή πέναλτι. Θα παίξει ο Ιωαννίδης, που ήταν πέρυσι βασικός και τώρα έχει την δική του ευκαιρία για να μπορέσει να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό που του λείπει είναι το γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Κώτσιρας θα μπει από αύριο στις προπονήσεις των «πράσινων» και θα είναι θέμα Γιοβάνοβιτς αν θα τον βάλει με τους Αρκάδες, ενώ ο Παλάσιος προπονήθηκε μεν κανονικά σήμερα αλλά είναι ανοιχτό αν θα παίξει.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Αστέρας θα παίξει φουλ κλειστά αφού αυτό είναι το πλάνο του Μεταξά, ενώ είναι μια ομάδα που κάνει… ζημιές στον Παναθηναϊκό, όντας ένας δύσκολος αντίπαλος και περιμένει ένα δύσκολο ματς.

Τέλος, επισήμανε πως σήμερα ή αύριο θα βγουν και τα εισιτήρια για την κυριακάτικη αναμέτρηση των «πράσινων», τα οποία θα… εξαφανιστούν.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x