Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Ακόμα καλύτερος ο Παναθηναϊκός όταν ενταχθούν οι νέοι παίκτες - Το αποτέλεσμα μετράει

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM πάρα πολύ μεγάλη τη νίκη του Παναθηναϊκού και εξέφρασε τη βεβαιότητα της βελτίωσης της εικόνας του μέσω των μεταγραφών.

Την εκτίμηση αφενός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στα Γιάννενα αφετέρου πως η εικόνα του θα γίνει ακόμα καλύτερη μόλις «μπουν» πλήρως στην ομάδα οι «νέοι» εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα και πήρε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέρυσι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια και δεν έχει κάνει ποτέ δεύτερη σερί νίκη. Πήρε μια απόφαση και ένα ρίσκο ο Γιοβάνοβιτς να αλλάξει επτά παίκτες και μάλιστα να αλλάξει τελείως το κέντρο. Ουσιαστικά πήγε με μια τελείως νέα 11άδα και ήταν δύσκολο να βγάλει αυτοματισμούς. Βάλτε και την αναγκαστική αλλαγή πριν το ματς με τον Βέρμπιτς, εκείνες των Αϊτόρ-Βαγιαννίδη στο πρώτο μέρος, αλλά και του Τζούριτσιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να βρίσκεται καλύτερα στο γήπεδο. Ρίσκαρε, με την είσοδο του Βιλένα και τον Αράο στα στόπερ, βρήκε το γκολ του Παλάσιος από μια εξαιρετική επίθεση, είχε κι άλλες ευκαιρίες. Με βάση την δυσκολία του αγώνα, MVP ήταν ο Παλάσιος, ενώ ανταποκρίθηκε ο Αράο. Ο Πάλμερ-Μπράουν δεν είχε προβλήματα. Όταν οι καινούργιοι παίκτες ενταχθούν στην ομάδα και αρχίσουν να παίζουν, η προσαρμογή τους θα βοηθήσει στο να παίζουν και καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τα προβλήματα τραυματισμών κι αν ανησυχούν το «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι του Βέρμπιτς έχει ξαναγίνει στο παρελθόν άρα έχει να κάνει με τον ίδιο, ο Βαγιαννίδης ήταν… λογικό γιατί δεν έπαιζε τόσα πολλά ματς με τέτοια συχνότητα και κάποια στιγμή θα το πάθαινε, άρα μεμονωμένος ήταν μόνο του Τζούριτσιτς και δεν προκαλεί κάποιον προβληματισμό.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια, πάντα θα υπάρχει πρόβλημα απόδοσης και αυτό που θα μετράει είναι το αποτέλεσμα, όπως και τώρα στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x