Stoiximan Super League

Πιο δυνατός μετά τη διακοπή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του στη διακοπή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στοχεύει να εντάξει ακόμη περισσότερο στην ομάδα τους νέους παίκτες.

Με στόχο να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός όταν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, πάει στη διακοπή ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ανέβασαν την ψυχολογία τους με το «διπλό», το οποίο πήραν επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα χάρη στο ωραίο γκολ του Παλάσιος και τώρα θέλουν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που θα έχουν λόγω της παύσης εξαιτίας των εθνικών ομάδων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να αξιοποιήσει αυτήν τη συγκυρία και να δουλέψει με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, κάνοντας focus πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, το οποίο, βεβαίως, ήταν αρκετά απαιτητικό λόγω των κρίσιμων αγώνων στην Ευρώπη. Όπου βρήκε απέναντί του υψηλού επιπέδου αντιπάλους.

Σκοπός είναι παράλληλα να εντάξει ακόμη περισσότερο στην ομάδα τους νέους παίκτες, που είτε δεν αγωνίστηκαν πολύ σε αυτό το διάστημα επειδή ενσωματώθηκαν αργότερα ή επειδή δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως ακόμα. Ένας από αυτούς είναι ο Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο κόντρα στον Βόλο ως αλλαγή, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Πάντως, οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, καθώς, έφυγε με προβλήματα από το ματς με τους Ηπειρώτες ο Παναθηναϊκός, αφού τραυματίστηκαν Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Τζούριτσιτς. Ο πρώτος είναι το μεγαλύτερο θέμα, με την απουσία του να θεωρείται δεδομένη για διάστημα ενός μήνα λόγω της θλάσης β’ βαθμού που υπέστη, ο Ισπανός ευτυχώς θα απουσιάσει μόνο 10 ημέρες, εξαιτίας κάκωσης με οστικό οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ενώ υπήρχαν φόβοι για κάταγμα. Ο Σέρβος θα μείνει επίσης 10 ημέρες στα… πιτς.

Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένο για τις 16/9 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ ακολουθεί στις 21/9 η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x