Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Άλλος Παναθηναϊκός με την 11άδα που έχει στο μυαλό του ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα προβλήματα που θα έχει ο Παναθηναϊκός και στη Λαμία αλλά και στο πόσο διαφορετικός θα είναι με άπαντες υγιείς ενώ μίλησε και για τον Ένις Τσόκαϊ.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπουν να είναι πλήρης και όπως θα ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά με τα οποία πάντως ο Παναθηναϊκός έχει… μάθει να πορεύεται, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Τσέριν θα είναι εντάξει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να παίξει βασικός. Λογικά θα κάνει προπόνηση, για τον Κουρμπέλη θα δούμε. Είναι πιθανό να προλάβει, έχει ελαφρύ διάστρεμμα, ο Σπόραρ δεν προλαβαίνει με τα σημερινά δεδομένα. Είναι καλύτερα όμως, με τον Άρη θα είναι ok. O Κώτσιρας έχει μείνει πολύ πίσω, δεν το βλέπω να παίζει την Κυριακή, θα παίξει ο Σάντσες δεξί μπακ. Άλλη μια εβδομάδα που δεν θα είναι κομπλέ ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, αλλά έχει μάθει να ζει με τα προβλήματά του. Το καλοκαίρι έγιναν κινήσεις που θα του επέτρεπαν να έχει κάποιες επιπλέον λύσεις, δεν έχει τη δυνατότητα όμως να βάλει την 11άδα που έχει στο μυαλό του ο Γιοβάνοβιτς. Αν γίνει αυτό, με τους παίκτες υγιείς, θα δούμε έναν άλλο Παναθηναϊκό. Μην μας παραξενέψει αν δούμε τον Τσόκαϊ στην 11άδα σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, ανάλογα με την κατάσταση των Τσέριν και Κουρμπέλη», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι, χωρίς να είναι στα… καλύτερα του, το «τριφύλλι» έχει πάρει νίκες που στην διάρκεια του πρωταθλήματος μπορεί να είναι καθοριστικές.

Αναφορικά με το παιχνίδι στη Λαμία, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι το ιδανικό είναι να μπει ένα γκολ νωρίς για να το διαχειριστεί στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός.

Ενώ επισήμανε πως ο κανόνας είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν μια ομάδα που τρέχει πολύ, παλεύει και πρεσάρει μέχρι το τέλος των αγώνων του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x