Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κομπλέ ο Τσέριν, προλαβαίνει ο Κουρμπέλης - Με νοοτροπία τελικού ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα τελευταία αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού ενόψει Λαμίας, το πλάνο για 11άδα και το σκεπτικό που έχει περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα.

Με Τσέριν και Κουρμπέλη, πλην απροόπτου, αλλά και… νοοτροπία πρωταθλητισμού περιμένει τον Παναθηναϊκό να «κατέβει» στη Λαμία ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τσέριν έκανε προπόνηση και σήμερα, είναι ok. Ο Κουρμπέλης έκανε θεραπεία, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει. Ο Σπόραρ έκανε ατομικό αλλά είναι λίγες οι μέρες και δεν προλαβαίνει. Αν ο Κουρμπέλης είναι οκ θα πάμε στην ίδια 11άδα του ματς με τον Αστέρα. Αν κρίνει ο προπονητής ότι δεν είναι κομπλέ, θα παίξει ο Τσέριν τότε. Είναι πιθανό να δούμε και τον Τσόκαϊ κάποια στιγμή. Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς σαν να μην υπάρχει επόμενο. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ο Γιοβάνοβιτς, κάθε ματς είναι τελικός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως περιμένει οι «πράσινοι» να αντιμετωπίσουν στη Λαμία ανάλογες καταστάσεις με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, κάτι που γνωρίζουν στην ομάδα.

Ενώ ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε το VAR ως θείο δώρο και σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε κερδίσει ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Αστέρα χωρίς αυτό ενώ αν υπήρχε από το 1980 θα είχε κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x