Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Άμεσα οι όποιες εξελίξεις με Αλεξανδρόπουλο-Η πρώτη του Μπερνάρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης περιμένει γρήγορα εξελίξεις στην υπόθεση Αλεξανδρόπουλου-Σπόρτινγκ. Τι είπε για Μπερνάρ και την έδρα με Λεβαδειακό.

Δεν αργούν οι όποιες εξελίξεις στο θέμα της προσπάθειας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αποκτήσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, εξελίξεις στο θέμα του Αλεξανδρόπουλου. Πιστεύω πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν υπάρξει πώληση, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αντικαταστάτη. Αρκεί να καλύψει τα θέλω του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή απλά για να κάνει», ανέφερε.

Όσο για τον Μπερνάρ είπε: «Έκανε θεραπεία και γυμναστήριο γιατί έχει μια κάκωση στον ώμο. Με τον ΟΦΗ δεν θα παίξει, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις. Μίλησε με τον Γιοβάνοβιτς, γνώρισε τους συμπαίκτες του και δηλώνει εντυπωσιασμένος από την υποδοχή στην Αθήνα, γιατί δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έχει μεγάλη δίψα και κίνητρο, δεν ήρθε για να πάρει το μεγάλο συμβόλαιο και να καθίσει».

Για το πρόβλημα στην έδρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό, είπε πως πιθανότερο σενάριο είναι η αμοιβαία αλλαγή έδρας, με τη διεξαγωγή του αγώνα αυτού του γύρου στη Λεωφόρο και τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στον δεύτερο γύρο στη Λιβαδειά. Την τελική απόφαση θα πάρει η Super League.

Ακούστε παρακάτω όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x