Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αν έπαιζε ο Ιωαννίδης, ο Παναθηναϊκός θα είχε άλλη εικόνα - Χυδαία η συμπεριφορά του πάγκου του ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, τόνισε ότι το 2x2 είναι απαραίτητο για τον Παναθηναϊκό πλέον και στηλίτευσε τις αντιδράσεις των Καρυπίδη-Κωνσταντινίδη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού -με κορυφαία εκείνη του Φώτη Ιωαννίδη- που κόστισαν, εν πολλοίς και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε χθες, που αν δει τις ευκαιρίες στο τέλος θα μπορούσε να μην χάσει. Σαν γενική εικόνα, όμως, ο ΠΑΟΚ υπερείχε. Στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να εξουδετερώσει τον αντίπαλό του, δεν είχε προβλήματα, αλλά δέχτηκε ένα γκολ στο τρανζίσιον που έχει θέμα όλη την χρονιά. Στο ημίχρονο ο Τερίμ πήρε την απόφαση αν κάνει τρεις αλλαγές, παίρνει ένα γκολ και μετά το ματς γίνεται ροντέο. Υπάρχει η δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να βάλει ένα δεύτερο γκολ, όπως έγινε, πάλι από λάθος πάσα, ενώ μετά το 2-1 ο Παναθηναϊκός έχει τις στιγμές του στο τέλος, αλλά ενδιάμεσα θα μπορούσε να δεχτεί και τρίτο τέρμα. Είναι μια ήττα που πονάει, υπάρχουν πολλές απουσίες που δικαιολογούν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα. Παίζει χωρίς φορ, δεν είναι εύκολο, αν έπαιζε ο Ιωαννίδης χθες θα βλέπαμε άλλη εικόνα. Δεν είναι υποτροπή, υπάρχει πιθανότητα να παίξει με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι του Φώτη. Τώρα, πρέπει να πάρει την πρόκριση και μετά να νικήσει τον Ολυμπιακό για να στρώσει το πράγμα. Αν αποκλειστεί από το Κύπελλο θα έχει θέμα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βαγιαννίδης είναι καταπονημένος, έφυγε από την Τούμπα με τράβηγμα και το «τριφύλλι» θα τον χάσει για ένα δεκαήμερο σίγουρα.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Τερίμ χρειάζεται χρόνο για να μάθει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα και αυτό μπορεί να έχει κόστος, αλλά και ότι οι «νέοι» πρέπει να παίξουν κάποια στιγμή.

Και έκανε λόγο για χυδαία συμπεριφορά από πλευράς Καρυπίδη και Κωνσταντινίδη προς τον πάγκο των «πράσινων», αναρωτώμενος για τι ακριβώς διαμαρτύρεται και μάλιστα με τόση ένταση ο ΠΑΟΚ και καταγράφοντας την εμμονή του Λουτσέσκου με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x