Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από τα καλύτερα ημίχρονα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο - Πάρα πολύ καλή η Ρεν αλλά...»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM πού οφείλεται η πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι, βγάζοντας… το καπέλο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ανέλυσε και το προφίλ της Ρεν.

Η άψογη τακτική προσέγγιση από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς οδήγησε στην πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, για όσο διήρκησε το μεταξύ τους ντέρμπι, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, για μένα από τα καλύτερα που έχει κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος ήταν ότι ήταν πολύ καλός τακτικά. Ο Γιοβάνοβιτς μετέφερε όλη την δεξιά πλευρά στα αριστερά και κατάφερε να περιορίσει τον Ροντινέι. Ήταν ένα παιχνίδι που ικανοποίησε πάρα πολύ όλη την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε την ισοφάριση, αλλά είχε τον αέρα. Φαινόταν καλά, δε νομίζω να κατέρρεε. Επειδή ακούω ότι θα έχανε 2-1 και 3-1, ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει τέτοια εικόνα ποτέ. Ακόμα και στη Μασσαλία, που του πήγαν όλα στραβά, δεν κατέρρευσε. Άντεξε και έδειξε αντοχές. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σου ανεβάζουν επίπεδο και σου δίνουν αυτοπεποίθηση για τα ελληνικά ματς», ήταν τα λόγια του.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως η Ρεν είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει ζημιά και τα αποτελέσματά της είναι κόντρα σε αυτό που παίζει, αλλά αν δεν της πάει καλά το ματς δυσκολεύεται.

Παράλληλα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Χουάνκαρ θα είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ενώ ο Γεντβάι θα επιστρέψει και δίνει πιθανότητες να παίξει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x