Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού - Ισως μια αλλαγή στο ντέρμπι»

Στην καταιγιστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ εξήγησε γιατί ίσως ο Ιβάν Γιιοβάνοβιτς προτιμήσει τον Κώτσιρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τις, σημαντικές, διαφορές των δύο τελευταίων νικών του Παναθηναϊκού με Λαμία και Βόλο κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας λόγο για κορυφαία εμφάνιση στην δεύτερη περίπτωση.

«Μετά το χθεσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα στο +1 από την ΑΕΚ. Αυτό ψυχολογικά του δίνει κάτι, αλλά αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Το έχω ξαναπεί ότι ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αυτό επιβεβαιώνεται. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 και τη Λαμία, 2-0 και τον Βόλο, αλλά τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση. Προχθές, έχει κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο και μια από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει 28 τελικές, οκτώ στον στόχο και έχει δύο γκολ και άλλα δύο δοκάρια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το κλειδί για το «τριφύλλι» είναι η είσοδος του Μαντσίνι στην 11άδα καθώς, είναι ένας παίκτης απρόβλεπτος, ενώ η παρουσία του ανέβασε και τον Χουάνκαρ στο πρόσφατο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι έχει αλλάξει ξανά η ατμόσφαιρα και πως στη Λεωφόρο υπήρχε πάλι θετική αύρα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σπρώχνει την ομάδα προς την νίκη.

Ενώ αποκάλυψε ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι να βάλει τον πιο έμπειρο Κώτσιρα αντί του Βαγιαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα είναι πιθανότατα και η μοναδική αλλαγή στους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x