Stoiximan Super League

Ντέμης: «Το καλύτερο ματς του ΠΑΟ επί Γιοβάνοβιτς - Ήταν ένας θυμωμένος παίκτης στον Άρη ο Μαντσίνι»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου, έκανε λόγο για το καλύτερο ματς των «πράσινων» επί Γιοβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Για «το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού εδώ και δύο χρόνια και σίγουρα επί εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς», έκανε λόγο ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας τη νίκη των «πράσινων» επί του Βόλου… μόνο με 2-0!

Σχολιάζοντας το ματς μέσα από την εκπομπή του στη ΝΟVA, ο Ντέμης είπε μεταξύ άλλων: «Το καλύτερο ματς του Παναθηναϊκού εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχω δει καλύτερο Παναθηναϊκό επί Γιοβάνοβιτς. Ήταν εντυπωσιακός, έκανε επιθέσεις με όλους τους τρόπους.

Πολύ σημαντικό, δε, ότι ενώ το ημίχρονο ήταν 0-0, δεν έφερε καθόλου εκνευρισμό στην ομάδα. Σε όλον τον πρώτο γύρο, που ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη διαφορά βαθμολογική από τους υπόλοιπους, έφτιαχνε 10 με 11 τελικές. Χθες έκανε 31»!

Στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος πραγματοποιεί με το… καλησπέρα στο «τριφύλλι» πολύ καλές εμφανίσεις: «Ο Μαντσίνι στον Άρη ήταν ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά γεμάτος νεύρα.

Ένας θυμωμένος παίκτης δεν μπορεί να αποδώσει όπως μπορεί. Το έχω περάσει και εγώ αυτό. Στον Παναθηναϊκό είναι ένας χαρούμενος ποδοσφαιριστής
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x