Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απόφαση Γιοβάνοβιτς να πάρει ευκαιρίες ο Βαγιαννίδης - Το θέμα είναι στα χαφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην παρουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό του χρόνου και τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Η απόκτηση παικτών στην μεσαία γραμμή αποτελεί το σημαντικότερο ανοιχτό μέτωπο στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το γιατί.

«Καταρχάς στα μεταγραφικά γίνονται πράγματα που είναι σε εξέλιξη αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στον Παναθηναϊκό. Στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ περιμένουμε, η περίπτωση του Γκατσίνοβιτς δείχνει ότι θα καθυστερήσει, με τον Βιγιαφάνιες ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Το ζήτημα είναι τι θα γίνει στο κέντρο, προφανώς θέλει και φορ σημείο αναφοράς αλλά εκεί θα κάνει μια επιλογή με πολύ μικρό ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις που κοιτάζει, θα δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο σε επιθετικό. Το θέμα λοιπόν είναι στα χαφ», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι κλείνει σιγά σιγά η άμυνα του «τριφυλλιού», θα τελειώσει και του Σάντσες και μαζί με Κώτσιρα και Βαγιαννίδη θα αποτελέσουν την τριάδα των δεξιών μπακ, αφού είναι απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοθούν ευκαιρίες στον τελευταίο.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας πάει καλά, καθώς έχουν αυξημένη ζήτηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x