Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού ο Γκάνεα - Άλλη μια κίνηση εντός 10ημέρου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πίεση που θα βάλει ο Κρίστιαν Γκάνεα στον Χουάνκαρ και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει άλλη μια μεταγραφή, μάλλον χαφ, το προσεχές διάστημα.

Το εγκώμιο του Κρίστιαν Γκάνεα «έπλεξε» στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφέροντας ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στον Χουάνκαρ και να αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Παναθηναϊκό!

«Για αυτό που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Γκάνεα, είναι μια χαρά. Δεν αποκλείω στην διάρκεια της σεζόν να αμφισβητήσει και τον Χουάνκαρ. Αν προσαρμοστεί στα σχέδια του προπονητή, μπορεί να δείξει περισσότερα πράγματα από αυτά που έδειξε στον Άρη. Μου αρέσει γιατί έχει μια ισορροπία. Θα κρατήσει τη θέση του στην άμυνα, αλλά θα βγει και μπροστά. Έχει καλό σουτ και σέντρα. Γενικά είναι ένας καλός μπακ», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι μεταγραφές του «τριφυλλιού» έγιναν σε θέσεις που δεν ήταν προτεραιότητα αλλά έπρεπε να τις κάνει, εξηγώντας το γιατί…

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι θα γίνει άλλη μια κίνηση στο επόμενο δεκαήμερο, ίσως είναι χαφ, αφού οι παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι μόνο τρεις και χρειάζεται έναν στο 8 και στο 10.

Ενώ επανέλαβε ότι ο Μπλάνκο παραμένει πρώτος στόχος των «πράσινων» αλλά και παράλληλα μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x