Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πλέον έχει ατονήσει το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Γιοβάνοβιτς για Σεπφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θέμα των στόπερ, τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν αλλά δεν προχώρησαν και φυσικά τον Σεπφ, που το ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού ατόνησε.

Μπορεί αρχικά να υπήρξε συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και πλευράς Σεπφ με ένα ποσό που θα ξεκινούσε από τις 550 χιλιάδες ευρώ, όμως τα… περίεργα που έκανε ο παίκτης, έκαναν το ενδιαφέρον των «πρασίνων» να ατονήσει, σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Fast and… curious» του Μιχάλη Τσόχου.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι ο Αυστριακός όταν έλυσε τα οικογενειακά θέματα που είχε επικαλεστεί, ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Πλέον έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, όμως ο Γιόβανοβιτς δεν «ψήνεται» για έναν παίκτη που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να κλείσει το θέμα του στόπερ, με τον Μικέλ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για αντι-Βέλεθ και τον Μάγκνουσεν να παραμένει στο κάδρο. Όσον αφορά τον Βέρμπιτς, σχολίασε ότι η περίπτωσή του εξετάστηκε, αλλά δεν προχώρησε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x