Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτά τα στοιχεία θέλει ο Γιοβάνοβιτς να έχουν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σκιαγράφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το προφίλ των παικτών που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός και στάθηκε στον επιθετικό, εξηγώντας το… γιατί.

Το αγωνιστικό προφίλ των υποψήφιων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στους παίκτες που θα αποκτήσει. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ο στόπερ να έχει ύψος, όγκο και να βοηθάει στο build up. Το δεκάρι να έχει γκολ, ασιστ και παιχνίδι στον χώρο, βοηθώντας δημιουργικά. Αντιθέτως, για το «8» ψάχνει παίκτες που να είναι περισσότερο ομαδικοί παρά φαντεζί. Από τον εξτρέμ περιμένει να είναι καλός στο ένας με έναν και να σκοράρει, όπως οι Αϊτόρ και Παλάσιος. Γίνονται σωστές και προσεκτικές κινήσεις από πέρυσι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα κριθούν πολλά από νωρίς για το «τριφύλλι» τη νέα σεζόν, άρα θα πρέπει να έχει «βάθος» και μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ του άμεσα.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του σέντερ φορ, σημειώνοντας ότι επειδή θα είναι σημείο αναφοράς, θα είναι και η πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να γίνει μια πολύ προσεκτική επιλογή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x