Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξεκαθαρίζει οριστικά του Σεπφ στον Παναθηναϊκό το επόμενο διήμερο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν θα γίνει σίριαλ η απόκτηση του Αλεσάντρο Σεπφ από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν.

Θέμα ημερών είναι η θετική ή αρνητική κατάληξη στην υπόθεση της μεταγραφής του Αλεσάντρο Σεπφ στον Παναθηναϊκό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σεπφ, υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα με την γυναίκα του, να δούμε αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Έχει επανέλθει η πλευρά του παίκτη. Δεν θα πάμε σε ένα σίριαλ πάλι, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο διήμερο. Είναι πολυεργαλείο, παίκτης προπονητή, για αυτό και ο Γιοβάνοβιτς τον έχει ξεχωρίσει, η θέση που προορίζεται είναι για το 8. Δείχνει ότι θέλει να έρθει, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι υπάρχει μια κινητικότητα και το «τριφύλλι» κοιτάζει κι άλλους ποδοσφαιριστές, με στόχο να κλείσει τουλάχιστον έναν πριν φύγει για την Αυστρία.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στον Γκατσίνοβιτς, τονίζοντας πως η αξιολόγηση που έγινε από τον Παναθηναϊκό ήταν ότι δεν άξιζαν να δοθούν τόσα χρήματα συνολικά, για συμβόλαιο και αγορά του.

Ενώ επισήμανε ότι για να φτάσουν οι «πράσινοι» να γίνουν η ομάδα ανάλογη του βεληνεκούς τους, θα πρέπει να πάνε βήμα-βήμα, αλλά και να αποκτήσουν παίκτες όπως ο Παλάσιος ή ο Ρούμπεν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x