Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντικό για Σλάβια ότι έχει συνοχή και είναι συμπαγής ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM σε δύο σημαντικά στοιχεία που διαθέτει ο Παναθηναϊκός ενόψει των ευρωπαϊκών ματς με τη Σλάβια Πράγας και περιέγραψε πώς τα περιμένει.

Η βάση που διαθέτει ήδη και η εικόνα που έδειξε στα έως τώρα φιλικά του, μπορούν να παίξουν τον δικό τους ρόλο στα δύο ματς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Σε τέτοια ματς, που παίζεται η πρόκριση και συνήθως είναι κλειστά, η ομοιογένεια παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι δύσκολο να ενσωματωθούν έξι-επτά παίκτες. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει αυτή τη βάση, ενώ όπως είδαμε και στα φιλικά είναι μια ομάδα που δύσκολα της κάνεις φάσεις. Συμπαγής, με καλή αμυντική λειτουργία, που πρεσάρει πολύ ακόμα και απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Λεβερκούζεν. Ανάλογη εικόνα περιμένω να δω και με τη Σλάβια Πράγας. Το θέμα είναι τις ευκαιρίες που θα κάνει, να τις αξιοποιήσει. Είναι μια πρόκληση, αλλά κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια δύσκολη κλήρωση», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι όσο πιο ψηλά «χτυπάει» το «τριφύλλι», τόσο πιο δύσκολα λέει το ναι ο Γιοβάνοβιτς, καθώς θέλει να μειώσει πολύ το ρίσκο.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε πως οι τέσσερις επιλογές που έγιναν έως τώρα στις μεταγραφές δείχνουν να προσφέρουν ποιότητα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στα ακραία μπακ υπάρχει πλέον μεγάλο βάθος.

Και τόνισε πως, ανεξαρτήτως πρόκρισης ή αποκλεισμού από την Ευρώπη με τους όποιους κλυδωνισμούς προκύψουν, θα πρέπει οι «πράσινοι» να συνεχίσουν κανονικά με τον Γιοβάνβιτς στον πάγκο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x