Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θα στείλει μήνυμα αν περάσει τη Σλάβια ο Παναθηναϊκός - Ο απολογισμός της προετοιμασίας»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πολλαπλά οφέλη του Παναθηναϊκού σε ενδεχόμενη πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας και έκανε την αποτίμηση των όσων έγιναν στην Αυστρία.

Το τερπνό μετά του… ωφελίμου θα συνδυάσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Σλάβια Πράγας, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχουν χαμηλοί τόνοι και ψυχραιμία, γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό ότι η Σλάβια Πράγας είναι η πιο δύσκολη από όλους τους αντιπάλους. Από την άλλη, είναι δύσκολη κλήρωση και για αυτούς, όπως λένε και στην Τσεχία. Αν περάσει την Σλάβια εκτός του ότι θα είναι στους ισχυρούς στην επόμενη φάση, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μια πρόκριση, στην ευρωπαϊκή του επιστροφή μετά από καιρό, που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και θα στείλει ένα μήνυμα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν είναι αυτός και θα κάνει τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή το «τριφύλλι» θα κάνει την επόμενή του μεταγραφή, για παίκτη από τη μέση μπροστά.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει κόσμο στο πλευρό του στην Τσεχία, καθώς θα πάρει εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Σλάβια στις 4 Αυγούστου.

Παράλληλα, έκανε και τον απολογισμό της έως τώρα προετοιμασίας των «πράσινων», παραθέτοντας τους «κερδισμένους» κι όχι μόνο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x