Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτές τις αλλαγές σκέφτεται ο Γιοβάνοβιτς για το Κύπελλο»

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς έχει βαρύ πρόγραμμα το «τριφύλλι» το προσεχές διάστημα.

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το «τριφύλλι» έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (19/1, 17:00) για το Κύπελλο, στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρόκειται να παρατάξει κάποια νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Σε λιγότερο από 20 ημέρες, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Αναγέννηση (εντός), Ιωνικό (εντός), Αναγέννηση (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και ο Σέρβος τεχνικός καλείται να κάνει διαχείριση.

Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης, ενώ αναμένεται να παίξουν Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ και Βιτάλ. Ίσως παίξει και ο Σάντσες, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα (έχοντας ελεύθερο ρόλο) ο Καρλίτος. Ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα παίξει στο δεξί «φτερό».

Πάντως, τις περισσότερες αλλαγές, σκοπεύει να τις κάνει ο Γιοβάνοβιτς στη ρεβάνς με την Αναγέννηση. Σκοπός του είναι «κλειδώσει» την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι και να δώσει πολλές ανάσες στο δεύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x