Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτό πρέπει να αλλάξει κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός - Δεν αποκλείω να διατηρήσει το Γεντβάι-Ακαϊντίν»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άρη, όπως το μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, το απόγευμα της Κυριακής (7/4, 19:30) για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη-Παναγιώτη Κεφαλά.

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα μας δείξει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα. Επειδή, μέχρι τώρα έχουμε μία... κρύο μία ζέστη. Εάν συνεχιστεί αυτό, δεν θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αν αλλάξει και αξιοποιήσει το πρόγραμμα που έχει στις τρεις επόμενες αγωνιστικές, δηλαδή σήμερα με τον Άρη και δύο παιχνίδι με τη Λαμία, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα ντέρμπι στη συνεχεία και να πλησιάσει πολύ την κορυφή, ακόμα και να τη φτάσει, γιατί στις τρεις επόμενες αγωνιστικές οι άλλοι παίζουν μεταξύ τους.

Βεβαίως, σήμερα το ματς είναι πολύ δύσκολο. Είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσει ο Άρης μετά την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει να παρουσιαστεί διαβασμένος και συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός. Κυρίως όμως θα πρέπει να σταματήσει να δέχεται πρώτος γκολ, κάτι που συμβαίνει για τέσσερα σερί παιχνίδια. Από την άλλη, θα πρέπει να συνεχίσει να σκοράρει όπως το κάνει. Σκοράρει με ευκολία και δεν το αξιοποιεί, επειδή δέχεται γκολ
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ενδεκάδας: «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο Βαγιαννίδης θα παίξει αντί του Κώτσιρα που έμεινε εκτός λόγω αμυγδαλίτιδας. Το Γεντβάι-Ακαϊντίν πήγε καλά την Τετάρτη. Δεν αποκλείω να το διατηρήσει και να βάλει τον Αράο ''6άρι''. Την Τετάρτη ο Μπερνάρ έγινε αλλαγή. Παίζει στα ''κόκκινα''. Ίσως δούμε τον Τζούρισιτς στο ξεκίνημα. Είναι κάποια ερωτήματα που θα απαντηθούν πριν το παιχνίδι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x