Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Κομβικό παιχνίδι με Άρη, αλλάζει η δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα που έχει για τον Παναθηναϊκό η αναμέτρηση με τον Άρη.

Καθοριστικής σημασίας θα είναι για τον Παναθηναϊκό η αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη (19:00), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Είναι πολύ κομβικό το σημερινό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, ένα must win. Αν κερδίσει, θα εκμεταλλευτεί τη φθορά που θα έχουν ΑΕΚ ή και ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ μετά ακολουθούν τα ματς με τη Λαμία και τον Άρη, που μπορεί με νίκες να μεταφέρει την πίεση στους άλλους διεκδικητές», επισήμανε.

Σχετικά με τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ είπε: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια διπλή αλλαγή στη δεξιά πτέρυγα, με τον Βαγιαννίδη αντί του ασθενή Κώτσιρα και τον Παλάσιος. Η μόνη θέση που ίσως παίζεται είναι αριστερά, αν θα πάει σε Χουάνκαρ ή Μλαντένοβιτς. Στα στόπερ θα είναι Γεντβάι και Ακαϊντίν, αφού ο Τούρκος προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση με την ΑΕΚ. Στη μεσαία γραμμή Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας έχουν προβάδισμα, με τους Μπερνάρ και Ιωαννίδη μαζί με τον Παλάσιος μπροστά».

Τέλος, για τα σενάρια από Τουρκία για τον εξτρέμ Γιουσούφ Σαρί είπε πως «… έχει προταθεί, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν τελειώσει η σεζόν δεν θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε κάποια κίνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x