Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βλέπεις τον Παναθηναϊκό και σου αρέσει, αυτό είναι έργο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην δουλειά που έκανε και βγαίνει τώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ μίλησε και για την ποιοτική αναβάθμιση του Παναθηναϊκού μέσω μεταγραφών.

Την «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρει (και) η χθεσινή πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το τελικό 0-0 δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Με βάση την απόδοση της ομάδας, σε γεμίζει, υπάρχουν νίκες που ήταν χειρότερος από χθες. Καμία σχέση ο Παναθηναϊκός της 1ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, με χθες. Βλέπουμε να καθιερώνεται μια ομάδα που μπαίνει στα παιχνίδια όπως πρέπει, που είναι κυρίαρχη. Φαίνεται η δουλειά του Γιοβάνοβιτς. Η πρόκριση ήρθε πιο εύκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα. Φυσικά και κάνει λάθη, όπως όλοι, αλλά είδαμε στην προετοιμασία την δουλειά του. Το ότι αυτή βγαίνει τώρα στο γήπεδο, λέει πολλά. Δεν είναι εμμονικός, άλλαξε σύστημα, ενώ υπάρχουν παίκτες που ενώ ήταν στα… μανταλάκια, τώρα είναι βασικοί και δεν βγαίνουν όπως ο Αϊτόρ. Η ουσία είναι ότι βλέπεις τον Παναθηναϊκό και σου αρέσει αυτό που βλέπεις», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι για να κάνει το παραπάνω βήμα το «τριφύλλι» χρειάζονται καλύτεροι παίκτες σε καίριες θέσεις, όχι απαραίτητα πολλές αλλά ποιοτικές μεταγραφές!

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, με τις δηλώσεις του μετά το ματς στον Βόλο, ο Γιοβάνοβιτς έδειξε πως πρέπει να σκέφτεται και να μιλάει ο εκάστοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, για να αλλάξει την νοοτροπία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x