Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό πάλι πρώτο ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τον απολογισμό του πρώτου εξάμηνου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ιβάν Γιιοβάνοβιτς και την έως τώρα παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο του απολογισμού της χρονιάς που φεύγει, ο Τάσος Νικολογιάννης!

«Όταν είσαι Παναθηναϊκός δεν μπορεί ποτέ να είσαι ευχαριστημένος, παρά μόνο αν είσαι στην πρώτη θέση. Ο Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι ξέρει που έχει έρθει και τι φιλοδοξίες έχει. Θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό πάλι πρώτο, όχι μόνο να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Αυτό είναι αυτονόητο, όχι στόχος για εμένα. Κρατάω την ισορροπία που δείχνει πλέον, όπως θέλει και ο προπονητής του. Βλέπουμε μια ομάδα που έχει την δημιουργία από την μεσαία γραμμή, αλλά και ανασταλτικά βάζει τείχος μπροστά από την άμυνα, με τους τρεις χαφ ανεξαρτήτως προσώπων. Περιμένω ανάλογη εικόνα και στον δεύτερο γύρο, με νίκες εκτός έδρας και νίκες σε ντέρμπι, που του έλειψαν για να έχει αυτοπεποίθηση. Φυσικά θα πρέπει να μείνει και μετά το καλοκαίρι ο Γιοβάνοβιτς, τον θεωρώ έναν εκ των κορυφαίων της Λίγκας», είπε αρχικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε την ανασκόπηση της εξάμηνης παρουσίας του Γιοβάνοβιτς, εξηγώντας γιατί το «τριφύλλι» είχε έναν κακό πρώτο γύρο βαθμολογικά, αλλά όχι με κακή εικόνα.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μέχρι πρόσφατα ήταν ότι δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, ενώ το χθεσινό στον Βόλο με το 0/5 ήταν η εξαίρεση.

Ενώ κατέγραψε την ανησυχία του για το πως θα επιστρέψουν οι «πράσινοι» από την άδεια, ελέω κορωνοϊού και Όμικρον, ως προς την εικόνα της ομάδας στην συνέχεια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x