Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν φτάνουν μόνο τα ντέρμπι στον Παναθηναϊκό για να κάνει πρωταθλητισμό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί είναι πιο σημαντικά για τον Παναθηναϊκό τα ματς με τους «μικρομεσαίους» και έκανε μια προσέγγιση της 11άδας με τον ΠΑΟΚ.

Την δική του οπτική για το ποια παιχνίδια πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Εγώ πιστεύω ότι τα πιο σημαντικά ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου για τον Παναθηναϊκό είναι αυτά με τις μικρομεσαίες ομάδες. Αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να κερδίσει και τον Αστέρα μέσα, αλλά και τη Λαμία με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Σίγουρα, αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα στείλει ένα μήνυμα ότι φέτος ξεκινάει από άλλη αφετηρία, αλλά αν χάσει μετά για παράδειγμα στον Βόλο, δε θα σημαίνει κάτι. Μόνο με τα ντέρμπι δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα, αυτό το έχει στο μυαλό του ο Γιοβάνοβιτς νομίζω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως οι Χουάνκαρ και Σένκεφελντ έχουν ένα προβάδισμα για να βρίσκονται στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» στην Τούμπα.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι η παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x