Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα δείξει πολλά αλλά δεν θα κρίνει κάτι για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης έβαλε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη… σωστή του «βάση» το ματς του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και μίλησε για τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την 11άδα.

Σημαντικό αλλά όχι κάτι περισσότερο χαρακτήρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το επικείμενο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Νικολογιάννης, ρίχνοντας μεγαλύτερο βάρος στα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στους «μικρομεσαίους» του πρωταθλήματος.

«Θα δείξει πολλά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν θα καθορίσει κάτι για το πρωτάθλημα. Το λέω αυτό είτε κερδίσει είτε χάσει ο Παναθηναϊκός. Τα παιχνίδια που κρίνουν το πρωτάθλημα είναι με τις μικρομεσαίες ομάδες, που ήταν και το πρόβλημα του πέρυσι, ειδικά εκτός έδρας. Φυσικά πηγαίνει με στόχο να κερδίσει, αλλά είναι ένας ματς εκτός έδρας, δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για την 11άδα του «τριφυλλιού» στην Τούμπα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε: «Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, ένα αφορά τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Κώτσιρας έχει χάσεις πολλές προπονήσεις, απομένουν άλλες τέσσερις και δεν ξέρω αν θα φτάσουν για να ξεκινήσει. Υπάρχουν εκεί ο Σάντσες με τον Βαγιαννίδη, Επίσης, αν ο Σένκεφελεντ νιώθει 100% καλά, θα παίξει στα στόπερ, αλλιώς ο Γιοβάνοβιτς δεν θα το ρισκάρει. Θέλει να φτιάξει μια 11άδα που δεν θα την πειράζει πολύ για να έχει ομοιογένεια, εκτός κι αν υπάρχουν αναγκαστικές αλλαγές».

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Βέρμπιτς αναμένεται να παίξει ξανά με την εθνική Σλοβενίας, γεγονός καλό για τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό, με τον Σπόραρ αντιθέτως να είναι τιμωρημένος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x