Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δείχνει τις αντοχές του και παίρνει ψυχολογία με διπλό στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε ενδεχόμενη νίκη επί του ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε στην 11άδα αλλά και τον Κλεϊνχέισλερ.

Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα, αν επικρατήσει του ΠΑΣ την Κυριακή, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έχει μια πάρα πολύ κακή παράδοση στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, έχει να κερδίσει πάρα πολλά χρόνια. Πάει σε μια έδρα πραγματικά δύσκολη, που έχει κάνει ζημιές και στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση, προσοχή και σοβαρότητα για να πάρει τη νίκη. Μια νίκη που αν την πάρει θα του δώσει μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, τα τρία ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και θα δείξει τις αντοχές της ομάδας. Στον Βόλο έδειξε ένα σοβαρό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός και θα δούμε αν αυτό έχει συνέχεια και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αν ο Χουάνκαρ προπονηθεί σήμερα και αύριο κανονικά θα έχει σημαντικές πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα των «πράσινων», ενώ σίγουρα θα επιστρέψουν Σένκεφελντ, Μπρινιόλι. Κουρμπέλης, Μπερνάρ και Παλάσιος.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Κλεϊνχέισλερ θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Παναθηναϊκού και δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.

Ενώ, μιλώντας για τα μεταγραφικά επανέλαβε ότι το «τριφύλλι» κινείται για να κλείσει τον εξτρέμ που θα έρθει και θα του δώσει μεγάλη ώθηση ενώ θα διεκδικήσει θέση βασικού, έχοντας γκολ και ταχύτητα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x