Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεγάλο το πρέπει με ΠΑΣ για Παναθηναϊκό – Αυτό είναι το πλάνο του Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το διπλό στα Γιάννενα και αποκάλυψε τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα.

Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, μαζί με την σπουδαιότητα του.

«Υπάρχουν διάφορα σενάρια για την 11άδα με τον ΠΑΣ. Θα είναι ο Μπρινιόλι τερματοφύλακας, δεξιά ο Κώτσιρας παρότι δεν πήγε καλά με την ΑΕΚ, αριστερά ο Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στα στόπερ. Ρούμπεν και Κουρμπέλης θεωρούνται σίγουροι γιατί ο Τσέριν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Μπερνάρ σίγουρα, ο Παλάσιος δεξιά σίγουρα, αριστερά ο Βέρμπιτς ο οποίος δεν πάει καλά αλλά σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δημιουργία και μπροστά ένας εκ των Ιωαννίδη-Σπόραρ. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίξουν και οι δύο. Η άλλη λύση είναι να παίξει με τρία χαφ κεντρικά, αλλά δεν το βλέπω, οπότε καταλήγω ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Μπερνάρ πίσω από τον επιθετικό, με τον Παλάσιος δεξιά. Το πρέπει είναι πολύ μεγάλο, αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει μια πολύ σημαντική νίκη, που θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Κλεϊνχέισλερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους» αλλά δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον ΠΑΣ, ενώ προπονήθηκε και ο Χουάνκαρ, που θα είναι αντιθέτως και αν κάνει και αύριο θα ξεκινήσει κιόλας.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν θα έχει βροχές στα Γιάννενα αλλά χαμηλή θερμοκρασία, ωστόσο το γήπεδο είμαι σε καλύτερη κατάσταση από τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, ανέφερε ότι η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μείνει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου μετά το παιχνίδι και θα πάει απευθείας στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μείνει μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x