Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ομολογία ανικανότητας το κλείσιμο των γηπέδων από την Κυβέρνηση - Άδικο να παίξουν χωρίς κόσμο στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην επικείμενη απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει… λουκέτο στα γήπεδα, κάνοντας λόγο για απόφαση που δεν συνιστά λύση ενώ εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό.

Την εκτίμηση ότι το διαφαινόμενο κλείσιμο των γηπέδων -και του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων- από πλευράς Κυβέρνησης συνιστά ομολογία ανικανότητας έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Δεν γίνεται μια οργανωμένη πολιτεία, ένα κράτος ευρωπαϊκής χώρας το 2023 να αποφασίζει να κλείσει τα γήπεδα όλης της χώρας, για 2.000 μπαχαλάκηδες. Είναι ομολογία ανικανότητας. Δεν μπορείς να το στερείς αυτό από τους 7 ή 8.000 οικογενειάρχες που πήγαν για παράδειγμα χθες στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Δεν είναι αυτή η λύση. Ποια είναι; Δεν είμαι ειδικός, δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά, αλλά, πώς γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να συλλαμβάνονται, να καταδικάζονται, να μπαίνουν φυλακή και σε έναν χρόνο να είναι έξω; Η ατιμωρησία και η μη εφαρμογή των νόμων σε όλα τα θέματα, είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα. Δεν είναι σωστή έκφραση η οπαδική βία. Είναι άδικο να παίξουν οι αθλητές τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια χωρίς κόσμος. Γενικά έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, κανονικά, αν το ματς της Πέμπτης γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τότε πλην του «τριφυλλιού» θα πρέπει και η Μακάμπι Χάιφα να μην έχει κόσμο στη Λεωφόρο.

Ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Παναθηναϊκού, μέσω του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, προβλέποντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες, μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x