Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μέχρι τον Δεκέμβριο των Χουάνκαρ-Χατζηγιοβάνη, δεν αποκλείεται να προκύψει… Νιάς»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM πως στον ΠΑΟ θέλουν να έχουν τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβριο με τις ανανεώσεις Χουάνκαρ-Χατζηγιοβάνη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Νιάς!

Στη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», «θα κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, σίγουρα θα πάρει έναν χαφ, αλλά δεν έχουν μιλήσει ακόμα Αλαφούζος-Γιοβάνοβιτς. Θα συζητήσουν σύντομα». Και πρόσθεσε: «Με τον Κουρμπέλη εκτός, υπάρχει θέμα. Και το καλοκαίρι ήθελαν χαφ, το έψαξαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν πρόλαβαν».

Στάθηκε, δε, στην περίπτωση του Σεχ Νιάς, τονίζοντας: «Αν εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι και το όνομά του να πέσει στο τραπέζι. Λείπει από το κέντρο ο Νιάς. Ο Παναθηναϊκός θα τον κράταγε το καλοκαίρι, αλλά η Λιλ τον ήθελε πίσω. Παρ' όλα αυτά δεν παίζει και ψάχνεται να φύγει».

Αναφορικά με τις ανανεώσεις, είπε: «Mέχρι τον Δεκέμβριο ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει τελειώσει με τους Χουάνκαρ-Χατζηγιοβάνη, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες. Για τον πρώτο είναι πιο απλό το πράγμα, αλλά δεν θα είναι απλό του Χατζηγιοβάνη. Εάν το μυαλό του είναι στο εξωτερικό, δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Θα το ξέρουμε το επόμενο δίμηνο. Θα χρειαστεί σειρά επαφών, δεν νομίζω ότι σε μία θα τα βρουν, και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x