Με στόχο τη βελτίωση σε αρκετούς τομείς προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» είχαν διήμερο ρεπό και από σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

Μετά τα τρία σερί ματς με μόλις ένα βαθμό (δυο ήττες, μια ισοπαλία), το «τριφύλλι» καλείται να βρει νίκες άμεσα. Ο Σέρβος τεχνικός θα δουλέψει πολύ τις ημέρες μέχρι και το επόμενο ματς κόντρα στη Λαμία στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες. Εκεί έχει παρατηρηθεί μεγάλο πρόβλημα και η λογική λέει ότι στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν τόσο με την ομάδα της Φθιώτιδας, όσο και με τον Παναιτωλικό, όπου οι νίκες είναι αναγκαίες, οι αντίπαλοι θα παίξουν με τέτοιον τρόπο. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να προσθέσει περισσότερα πράγματα στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και να πάρει όλο και περισσότερα από τους παίκτες του.

Η ώρα του Σένκεφελντ

Στο επόμενο ματς ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι διαθέσιμος. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί. Αυτό είναι και το πλάνο της ομάδας για έναν παίκτη του οποίου η απουσία είναι εμφανής. Οι πράσινοι δεν έχουν μόνο... θέματα να διορθώσουν επιθετικά, αλλά και αμυντικά και ο καλύτερός τους στόπερ επιστρέφει σε ένα σημείο που η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Φυσικά, οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα σκεφτεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει Λαμίας. Ο ηγέτης της πράσινης άμυνας έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο, αλλά προπονείται εδώ και 20 μέρες σε φουλ ρυθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x