Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν λύγισε από την πίεση ο Παναθηναϊκός, του έλειψαν γκολ & ποιότητα από τον πάγκο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν τίθεται θέμα τύχης του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα, αλλά πολύ καλής εμφάνισης, ενώ αναφέρθηκε σε Βαγιαννίδη, Τσαγκαράκη και… 4-4-2.

Στη σωρεία φάσεων που είχε ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα πριν το 95’ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί η νίκη του ήρθε τόσο καθυστερημένα.

«Δεν υπήρχε τύχη για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, παραλίγο να δεχόταν ένα γκολ που δεν γίνεται. Τύχη θεωρώ να είναι μια ομάδα τραγική και να βάζει αυτή γκολ στο 93’. Αυτό δεν έγινε. Αν ήθελε να τον πάει η μπάλα χθες θα έμπαινε ένα από τα γκολ είτε του Βέρμπιτς, είτε του Βαγιαννίδη, ενώ έχουν γίνει κι άλλες τέτοιες φάσεις. Η ωραιότερη, με τον Κουρμπέλη, δεν έχει γίνει καν ευκαιρία. Αρα δεν μπορεί να μιλάμε για τύχη με τον ΠΑΣ. Αυτό το ματς είναι το ακριβώς αντίθετο με τον Λεβαδειακό, που κέρδισε με 0-1 αλλά πως κέρδισε. Συνολικά η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, τα Γιάννενα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν έχουν κάνει υποψία φάσης. Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε την καλή του απόδοση με το 4-4-2, χάνεται ο Μπερνάρ στα άκρα. Αυτό που του έλειπε εκτός από το γκολ ήταν ότι δεν είχε να φέρει ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο αφού δεν έχουν γίνει ακόμα οι μεταγραφές που χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε και στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν λύγισαν από την πίεση του +1 πριν τη σέντρα, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαρωτικοί και το τελικό αποτέλεσμα δεν αποδίδει την πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Βαγιαννίδη, τονίζοντας πως έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά καθώς βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό.

Ενώ καυτηρίασε και την ατάκα του διαιτητή Τσαγκαράκη στον Κουρμπέλη, ότι κάνει «θέατρο», στην φάση που κέρδισε τελικά το «τριφύλλι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x