Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καλύτερο πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού φέτος -Εξελίξεις με εξτρέμ εντός εβδομάδας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην επιβλητική εικόνα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα για 45’, τόνισε πως θα υπάρξει άμεσα πρόοδος με τον εξτρέμ και μίλησε για το ματς Κυπέλλου.

Για τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό, με βάση την εμφάνισή του στα Γιάννενα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΣ, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο φετινό του Παναθηναϊκού, με βάσει τις ευκαιρίες θα έπρεπε να ήταν 0-2 με πρωταγωνιστή τον Βαγιαννίδη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία και θα έχει πολλές ακόμα στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ το μάζεψε, αλλά ήρθε το ανόητο πέναλτι του Μορέιρα και μαζί και η πολύ σημαντική νίκη. Δίνει ψυχολογία στον Παναθηναϊκό και βάζει τέλος σε ένα μεγάλο αρνητικό σερί στα Γιάννενα, σε ένα γήπεδο όπου σκόνταψαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Τσέριν θα είναι ξανά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς στο ματς Κυπέλλου των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Κλεϊνχέισλερ ο οποίος θα είναι έτοιμος ή την Κυριακή ή την άλλη εβδομάδα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός κινείται ζεστά για την απόκτηση εξτρέμ και μέσα στην εβδομάδα θα περιμένουμε εξελίξεις, αλλά δεν νομίζει ότι είναι ο Λινγκρ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τσέχο.

Ενώ σημείωσε ότι το «τριφύλλι» θέλει το Κύπελλο, αφού όποιος περάσει από το ζευγάρι με τον «δικέφαλο του Βορρά» θα είναι φαβορί για τον τελικό, αλλά… καίγεται να κερδίσει την Κυριακή στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x