Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν παίζει μόνος ο Αντούνα, αυτοί που θα έρθουν θα δώσουν ώθηση στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να δώσει αρκετά λεφτά και να φέρει πολύ καλούς παίκτες τον Γενάρη, με τον Αντούνα να είναι ένας. εξ αυτών.

Ποδοσφαιριστές πολύ καλούς, ικανούς να τον οδηγήσουν στο πρωτάθλημα ψάχνει αυτήν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός, με τον Αντουνα να είναι ένας εξ αυτών, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο Μεξικό αναφέρονται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντούνα. Τονίζοουν ότι είναι έντονες οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες και ίσως έχουμε άμεσα εξελίξεις. Είναι πάρα πολύ γρήγορος, μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά αλλά και σαν φορ. Δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται το παραμικρό από τον Παναθηναϊκό, που θεωρεί πως οτιδήποτε γίνεται δεν πρέπει να παίρνει μεγάλη δημοσιότητα. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχει ένας ακόμα πολύ καλός παίκτης για τα εξτρέμ όπως ισχύει και με τον χαφ. Εκεί είναι ο Κάουλι, αλλά επίσης υπάρχει κι άλλος. Θέλουν στον Παναθηναϊκό να κλείσουν οι μεταγραφές όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι πολύ καλοί, θα του δώσουν ώθηση για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει διάθεση να δώσει χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Λιβαδειά αύριο, που πρέπει να κερδίσει, αλλιώς χάνει το αβαντάζ που πήρε στον πρώτο γύρο.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Πούχατς δείχνει να είναι καλά, αλλά δεν ξέρει αν ο Γιοβάνοβιτς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την Βοιωτία, όπου θα είναι δεδομένα οι Βέρμπιτς-Χουάνκαρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x