Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κινητοποίηση για να πάει με το +4 με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πως θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να φύγει με το «διπλό» από τη Λιβαδειά και στο πλάνο του Ιβάν Γιιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Λεβαδειακό, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας και πως θα έρθει αυτή στην Βοιτωία.

«Περιττό να πούμε ότι μετά τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, υπάρχει μια κινητοποίηση προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάει στο +4 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στόχος είναι να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι και λιγότερο εκνευρισμένοι οι παίκτες του, για να καθαρίσει το παιχνίδι, όπως έκανε σε όλο τον πρώτο γύρο. Δύο ευκαιρίες έκαναν οι αντίπαλοι και έβαλαν δύο γκολ στα παιχνίδια με Ιωνικό και ΟΦΗ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα των «πράσινων» στην αυριανή αναμέτρηση, σημειώνοντας πως θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ, Βέρμπιτς και Σπόραρ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ιωαννίδης.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι η πραγματικότητα είναι πως ο Αντούνα είναι μεν στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο, ούτε «παίζει» μόνος του για τη θέση του εξτρέμ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x