Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς ο Σανκαρέ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις επικείμενες αποχωρήσεις παικτών από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τι σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Γιουνούς Σανκαρέ, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τασος Νικολογιάννης.

«Ο Σανκαρέ είναι από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς. Από τους πέντε δανεικούς επίσης δεν βλέπω κάποιον να μένει, κρατάω μια επιφύλαξη μόνο για τον Εμμανουηλίδη. Για εκείνους που έχει μια αμφιβολία και πιστεύει ότι ίσως του κάνουν, μπορεί να περιμένει λίγο την προετοιμασία», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Αϊτορ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι υπάρχει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την Χιχόν, που δεν καλύπτει τα θέλω του παίκτη, ενώ για τον Τεσίγιο σημείωσε ότι δεν προκύπτει κάτι από το «τριφύλλι».

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι για τα διαρκείας της νέας σεζόν θα πρέπει να περιμένουμε γιατί το ψάχνουν στον Παναθηναϊκό για τον ακριβή αριθμό που θα εκδοθούν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x