Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ο μάνατζερ του Αϊτόρ λέει ότι θα φέρει πρόταση στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δεδομένα της υπόθεσης Αϊτόρ αλλά και την «φρέσκια» περίπτωση του Τεσίγιο.

Τα δεδομένα γύρω από την αποχώρηση ή όχι του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα από τον Παναθηναϊκό ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Η επιδίωξη του Αϊτόρ είναι να μείνει ελεύθερος και να κρατήσει ο Παναθηναϊκός ένα ποσοστό μεταπώλησης. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός θέλει χρήματα, όμως. Ο μάνατζερ του λέει ότι θα φέρει μια πρόταση που να ικανοποιεί και την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που είχε κάνει καλές εμφανίσεις στην Ολλανδία, ήρθε με περγαμηνές, αλλά δεν απέδωσε αυτά που περίμεναν. Ο ίδιος ψάχτηκε να φύγει», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την περίπτωση του Γουίλιαμ Τεσίγιο, που γράφτηκε στην Κολομβία για το «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως «δεν παίζει».

Τέλος, ο Παγκάκης σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς… καίγεται για το πως θα βρει εξάρι, αφού μαζί με στόπερ είναι οι δύο «πληγές» που θέλει να κλείσει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού κι ότι από Δευτέρα θα δουλέψει πιο πολύ με το ρόστερ που θέλει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x