Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Aρχίζει να βρίσκει ρυθμό ο Παναθηναϊκός - Παίζει με ΑΕΚ ο Παλάσιος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκό αλλά και το πρόβλημα στην άμυνα, ενώ τόνισε ότι ο Παλάσιος θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Την αποτίμηση του χθεσινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας θετικά και αρνητικά, ενόψει και του κυριακάτικου ματς με την ΑΕΚ.

«Ο Παναθηναϊκός έχασε μια ευκαιρία να πάει με ησυχία στον Βόλο, ήταν ένα παιχνίδι που ήταν για 2-0 ή 3-0 αλλά στην πρώτη φάση ο αντίπαλος έκανε γκολ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, είναι πρόβλημα. Με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Η γενική του εικόνα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, με το 4-3-3 του Γιοβάνοβιτς και επιθετικά. Ο Παλάσιος, που έκανε το καλύτερο του ματς με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Βόλο, και έφαγε χθες μια κλωτσιά είχε ένα αιμάτωμα, αλλά θα προλάβει να παίξει στο ματς της Κυριακής », είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ότι, στο «τριφύλλι» δεν ήθελαν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο γιατί είχαν στο μυαλό τους την ρεβάνς, ενώ έπαιξε ρόλο και η κούραση από ένα σημείο και μετά.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει σίγουρα «εξάρι», αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να αποκτήσει κι έναν στόπερ, αφού ο Σένκεφελντ δεν φαίνεται να είναι ούτε την Κυριακή έτοιμος, και η ομάδα δεν μπορεί να τον περιμένει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x